Tidigare Produktioner

Vi har under åren arbetat med ett stort antal företag, organsiationer, Tv-kanaler m.fl.

Företag vi arbetat med: Zoegas, Nordea, Ericsson, Telia, Tele2, First Hotel, Swedbank, Tormek, Atlas Copco, Fjällräven, Clas Ohlsson, Volvo, Mekonomen, Akademikliniken, AMF, Prowejd, AIK, Swedish Match, IKEA, Skanska, Casall, Sjöbergs, HSB, ARDEX, SAAB, Empire, Oumph, Sony Ericsson, Björn Borg, Filmpoint Communication, SJ, Bodén&Co, Forsman & Bodenfors, Mix Megapol, Lundbeck, Polarn&Pyret, Nordea, QRE, Åhlens, Waya, Adidas, Inkassogram, Boo-Energi, Aftonbladet, Gullers Group, Kreab, Lundbeck Danmark, Think Agency Strategy, Happy Tears, Kanal 75, ATG, Bio Medical Bonding, Winberg International, Edge group, Roche, Lantmännen, GoGreen, NHLPA Canada, Harness Racing Australia, Harness Racing Victoria, Helsa, Otsuka Pharma, Théa, Tillots Pharma m.fl.

Organisationer: Missing People, Företagarna, Svenska Turist föreningen, Hjärt & Lungfonden, GreenPeace, Media Institutet, LO-Landsorganisationen i Sverige, Riksteatern,

Offentlig sektor: Regeringskansliet, Nacka kommun, Värmdö kommun, Försvaret, Migrationsverket, Jensen Gymnasium, Nacka Gymnasium, Umeå Universitet

Tv-kanaler: SVT, SVT UR, TV3, TV4, Kanal5, TV10, Kanal 11, Kanal75, MTV, Discovery, TV2 Norge, DR Fakta UR Danmark, Rundfunk Tyskland, Sky Racing Australia

Tv-Produktioner: Lyxfällan, Hamilton, Arne Weise-sista programmet, Skogspojkarna, Äntligen hemma, Robinson Sverige & Danmark, Vi i femman, TrueTalent, Byggfällan, TopModel, Farmen, Akademiska Sjukhuset, LärLabbet, Fuskbyggarna, Svenska Truckers, Melodifestivalen, När&Fjärran, Bra Surr, Real World, Så mycket bättre, m.fl.

Program vår Tv-producent, Jokum Sommer har producerat: Första programmen Gränsbevakarna Sverige, Kaffets Värld, Leilas Home Delivery, Fame Factory, Du är vad du äter, Längst Guldgatan (Down Goldstreet, Topp 10 i Berlin Grand Prix Europa) Kannibal, Grannfejden, BröllopsNoja, FloorFiller, Köksvägen till stjärnorna, Äntligen hälsa Yoga, m.fl.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s