Kontakt/om oss

Sommerbolagen Media, har i 25 år producerat rörlig media. Vi är experter på film för alla plattformar. Vi har stor erfarenhet av hela produktionsprocessen från idé till färdig film och vi hjälper även till med konceptifering av detta.

Sommerbolagen Media anpassar produktionerna till era önskemål, från litet till stort, alltid med kvalitet, hållbarhet, engagemang och tydlighet i fokus. Vi är helhetsleverantörer av all rörlig media till VisualSign Nordic AB och många fler.

info@sommerbolagen.se

Genom åren har vi fått ett stor gäng vänner och glada kunder. Vissa arbetar med dyra produktioner, andra med sociala frågor och sedan har vi de som förbättrar vår värld… Alla har de en sak gemensamt -De måste kommunicera genom rörlig media för att nå sina mål. Det är därför de väljer oss.

Det handlar om förståelse, erfarenhet och naturligtvis färdigheter. Vi är riktigt bra på att lyssna på våra kunder och förstår hur vi kan hjälpa dem med relevanta medier, så att deras budskap, når rätt i målgruppen och på rätt plattform för bästa resultat.