LiveSändning

Livesändning/Livestreaming, nå ut med era seminarium och liveevent till en större målgrupp och spara resultatet i form av en färdig film till andra plattformar/tillfällen.

Sommerbolagen Media livesänder allt från det lilla seminariumet till det stora eventet.

Till det lilla seminariumet/eventet rekommenderar vi en videofotograf och en bildproducent, 2-kameror, myggor/ljud. Streaming till plattformar som Skype, Zoom eller Teams. Interagera gärna med tittarna med Menti eller PPT för ökat engagemang.

Till det lite större eventet rekommenderar vi flera kameror (antal beroende på location och eventets natur) 3-4 videofotografer, en bildproducent, en projektledare, 4-5 kameror, myggor/mick/ljud, möjlighet att spela upp filmer i sändningen, grafik och informationsskyltar samt medverkan på projektion i lokal samt i sändning, av talare via länk.

Till det stora eventet arbetar med 4-6 Videofotografer, en bildproducent som live producerar eventet i realtid, en projektledare och en ljudtekniker. 5-6 kameror, alt. en kranopererad kamera och steadicam kamera. Myggor/mick/ljud, grafik och informationsskyltar, uppkoppling av talare på länk. Back-up inspelning, hantering av deltagare under sändning samt OB-Buss.