Efterbearbetning

I våra totalproduktioner ingår alltid efterbearbetningen som en del av produktionen. Vi arbetar med den senaste tekniken och kan förbereda materialet för alla plattformar. Har ni eget filmat material så kan vi även hjälpa till med efterbearbetningen av detta.

Tänk på att vi kan inte påverka det redan filmade materialet men många gånger kan vi lägga en hjälpande hand för att nå ett bra resultat. I efterbearbetningen arbetar vi med animationer, klippbilder, ljudläggning, färgkorrigering, utmastring m.m.Med en bra efterbearbetning kan man berätta sin historia så att den engagerar, inspirerar, informerar och berör. Det är viktigt att tänka efterbearbetning redan innan man påbörjar produktionen så man får med sig alla block i den färdiga filmen.

Ibland förändras saker i sin omvärld, man kanske flyttar, byter namn, det kommer nya rön m.m. och man behöver ändra informationen i sina filmer för att de ska vara aktuella. Vi sparar våra mastrar på de filmer vi producerat i minst 5 år och kan enkelt ändra i dina filmer när din omvärld förändras.